Bekijk ons aanbod.

Meteen kennis maken!

Een foto van EGYM Krachtcircuit bij Sport Connect
Foto van EGYM Krachtcircuit in Makkum

Unieke krachttraining in ons aanbod.

Het innovatieve krachttrainingsprogramma van EGYM is werkelijk revolutionair! Met maar liefst acht geavanceerde krachttoestellen die samen een ultieme trainingservaring bieden! Door gebruik te maken van diverse signalen, worden alle essentiële spiergroepen in je lichaam gestimuleerd, wat resulteert in een volledige lichaamstraining die effectief, maar ook eenvoudig en veilig is. Om optimale vooruitgang te boeken, adviseren wij ten zeerste om minstens tweemaal per week deel te nemen aan de circuittraining in een van onze state-of-the-art sportscholen. Alles wordt moeiteloos vastgelegd en bijgehouden op je eigen digitale polsband!

Bij de introductie zal onze ervaren trainer de toestellen eenmalig en volledig op maat voor jou instellen, waarbij al je persoonlijke gegevens zorgvuldig op je polsband worden opgeslagen. Automatisch past het toestel de weerstand aan op basis van jouw individuele krachtniveau en trainingsplan. Gemak staat voorop! Al deze waardevolle gegevens, inclusief je vorderingen, zijn direct toegankelijk via onze speciale app. Op deze manier kunnen we gezamenlijk jouw voortgang nauwlettend volgen, op maat gemaakte trainingsplannen samenstellen en je een voortdurend motiverende fitnesservaring bieden. Altijd en overal heb je inzicht in je algehele gezondheid, geschikt voor een breed publiek!

  • Een slimme polsband met een training op maat
  • Trainen met aandacht voor jou doelen
  • Werken met de slimste weegschaal die je ooit hebt gezien! 
  • Persoonlijke begeleiding bij het maken van jou voedingsplan

Meer over hypermodern trainen

Sfeer proeven in onze gym?

Je kunt vrijblijvend met ons kennis maken in een van onze vestigingen. We geven je graag een tour op één van onze locaties en laten je zien hoe persoonlijke aandacht een rol speelt in onze gyms. Zien we je snel?

Kom kennismaken!
Decoratief logo