Over Sport Connect.

Team Sport Connect op locatie Workum
Foto van krachttraining in gym in Friesland

Onze gym.

Binnen onze gemoedelijke gym is het van belang dat persoonlijkheid voorop staat. Om jou optimaal te begeleiden én inzicht te geven, trainen wij met de meest innovatieve apparatuur, waardoor je aantoonbare resultaten ziet. Bij Sport Connect vinden we een persoonlijke benadering belangrijk en staan jouw doelen altijd voorop!

Wat bieden we jou bij Sport Connect?

  • Een 3D-scan voor een persoonlijk schema op maat
  • Een InBody weegmoment om je gegevens up to date te houden
  • Altijd begeleiding tijdens het sporten
  • Voedings- en trainingsschema’s op maat
  • In- en outdoor groepslessen
  • Jouw persoonlijke Sport Connect App

Maak kennis met team Sport Connect

503Over ons

Emiel

505Over ons

Esther

805Over ons

Feikje

502Over ons

Hylke

806Over ons

Luuk

504Over ons

Sytse

Een foto van EGYM krachtcircuit bij Sport Connect Makkum

Van idee naar concept.

Sporten zit in ons DNA. Onze oprichters zijn sporters in hart en nieren. Het gevoel voor sport is geïntegreerd in de kern van onze gyms. Van levendig voetballen in de uitgestrekte graslanden van It Heidenskip tot spannende wedstrijden kijken bij Willem II. De passie voor sporten zie je terug in de manier waarop we met onze leden omgaan – persoonlijk en met aandacht voor jou. 

In 2021 is Sport Connect ontstaan. Van achterbank idee tot het unieke concept dat nu staat. Ons fundament rust op gefocust, innovatief en doelgericht trainen met een persoonlijk tintje. Wij streven ernaar iedereen op zijn eigen manier welkom te heten in onze gym. Kom gauw eens kennismaken, want we kunnen niet wachten je te ontmoeten! 

Kom kennis maken!