Zwemmen bij de Rolpeal.

Zwemmen in de Rolpeal in Workum
Sytse aan het wemmen in de Rolpeal in Workum

Zwemmen als aanvulling op het sporten.

Bij Sport Connect hoef je niet te kiezen tussen sporten of zwemmen. Vanaf 1 oktober mag je iedere week komen onderdompelen bij Sportcentrum de Rolpeal in Workum!

Zwemmen vormt de perfecte aanvulling op jouw sportroutine. Het biedt niet alleen een full-body training, maar bevordert ook de ontwikkeling van je conditie en vergroot je longcapaciteit. Een ideale manier om kracht op te bouwen, je uithoudingsvermogen te verhogen, of natuurlijk gewoon voor de leuke afwisseling!

Bij Sport Connect heb je de mogelijkheid om wekelijks één keer gebruik te maken van het zwembad. Op verschillende momenten ben je welkom. In het rooster vind je uitgebreide  informatie over de toegang tot het zwembad. 

Is er iets onduidelijk of heb je een andere vraag? Vraag een van onze trainers naar meer informatie. Ze leggen je graag het een en ander uit. 

Even op een rijtje:

  • Iedere week de mogelijkheid om te zwemmen
  • Een leuke manier om je conditie te verbeteren
  • Inbegrepen bij je abonnement
  • Een aangename afwisseling op het sporten!
Zwemtijden Rolpeal Workum

Een overzicht van het zwemrooster. 

Sfeer proeven?

Je kunt vrijblijvend met ons kennis maken in een van onze vestigingen. We geven je graag een rondleiding op één van onze locaties en laten je zien hoe persoonlijke aandacht een rol speelt in onze gyms. Zien we je snel?

Kom kennis maken!
Decoratief logo