Gezondheidscheck.

Een foto van EGYM Krachtcircuit bij Sport Connect
Gezondheidscheck uitgelicht op een bord

Gezondheidscheck met onze Fitness Hub.

Dankzij de EGYM Fitness Hub tillen we jouw gezondheidscheck naar een hoger niveau. Middels lichaamsanalyses, flexibiliteitstests en inzicht in jouw trainingsvoortgang bieden we jou op een unieke wijze ondersteuning. 

De Fitness Hub maakt het mogelijk in slechts 2 minuten een volledige bodyscan te doen. Met automatische analyse worden alle EGYM-apparaten perfect op deze gegevens aangepast, waardoor apparaten handmatig instellen niet meer nodig is. 

De Fitness Hub voegt een extra dimensie toe aan jouw fitnesservaring met een volledige bodyscan binnen 2 minuten, automatische aanpassing van de apparaten en fascinerende inzichten zoals BioAge, een biologische inschatting van je gezondheidsleeftijd. 

Bij je eerste training staat een van onze ervaren trainers voor je klaar om alle toestellen perfect voor je in te stellen. Jouw persoonlijke gegevens worden automatisch opgeslagen op je polsbandje, waarna je binnen 30 minuten een complete workout kunt doen, zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Deze polsband houdt jouw complete voortgang in de gaten, zodat je altijd inzicht hebt in je gezondheid!

Even op een rijtje:

  • In slechts 2 minuten een volledige lichaamsscan
  • Inzicht in je biologische leeftijd!
  • Gekoppeld aan de slimste weegschaal van Nederland
  • Zicht op je gezondheid

Sfeer proeven?

Je kunt vrijblijvend met ons kennis maken in een van onze vestigingen. We geven je graag een rondleiding op één van onze locaties en laten je zien hoe persoonlijke aandacht een rol speelt in onze gyms. Zien we je snel?

Kom kennis maken!
Decoratief logo