EGYM Krachtcircuit.

Een foto van EGYM Krachtcircuit bij Sport Connect
Lid Sport Connect op EGYM Krachtcircuit

Unieke krachttraining met EGYM Krachtcircuit.

EGYM Krachtcircuit is een innovatief circuit met acht slimme krachttoestellen die samen een ultieme krachttraining bieden! Hierbij gebruik je alle grote spiergroepen in het lichaam, zo neem je het hele lichaam mee. Dit biedt een effectieve, maar ook eenvoudige en veilige training. Train minimaal twee keer per week in onze gym met EGYM Krachtcircuit, voor de meest optimale voortgang. En dat allemaal op je eigen digitale polsband!

Tijdens de intake stelt de trainer de toestellen eenmalig voor je in. Zo worden alle persoonlijke gegevens opgeslagen op je polsband. Het toestel past automatisch de weerstand aan op basis van jouw eigen krachtniveau en trainingsplan. Wel zo makkelijk! Deze gegevens én je voortgang, kun je weer vinden in onze eigen app. Zo kunnen wij samen jouw voortgang volgen, nog beter gepersonaliseerde trainingsplannen opstellen en jou een motiverende fitnesservaring bieden. Altijd en overal inzicht in je algehele gezondheid en geschikt voor iedereen!

Even op een rijtje:

  • Een slimme polsband met een training op maat
  • Trainen met aandacht voor jouw doelen
  • Werken met de slimste weegschaal die je ooit hebt gezien! 
  • Persoonlijke begeleiding bij het maken van jou voedingsplan;
  • Houdt je progressie bij in onze eigen Sport Connect App.

Sfeer proeven?

Je kunt vrijblijvend met ons kennis maken in een van onze vestigingen. We geven je graag een rondleiding op één van onze locaties en laten je zien hoe persoonlijke aandacht een rol speelt in onze gyms. Zien we je snel?

Kom kennismaken!
Decoratief logo