InBody.

InBody slimme weegschaal met voetenmat
Inbody weegmoment blad

Inbody – de slimste weegschaal ooit.

In slechts 15 seconden scant InBody je volledige lichaam, waarbij het niet alleen gewicht meet, maar ook vetmassa, spiermassa en lichaamswater in kaart brengt. Het is heel eenvoudig – je stapt op de voetplaat en houdt de handelektroden vast. Natuurlijk is wegen niet verplicht. Het kan je helpen gemotiveerd te blijven en je groei bij te houden. We begrijpen als geen ander dat de weegschaal niet altijd even prettig is voor iedereen. Alle waardevolle meetgegevens worden daarom op een veilige manier opgeslagen en zijn enkel en alleen voor jou zichtbaar. Met de handige Sport Connect app heb je altijd toegang tot je lichaamsanalyse en kun je samen met onze trainers rustig teruglezen hoe jouw progressie zich ontwikkelt.

Waarom kiezen wij voor een InBody lichaamsanalyse? Gewicht en BMI vertellen niet het volledige verhaal over jouw gezondheid. Als je écht gezonder wilt worden, wil je waarschijnlijk vet verliezen en spiermassa winnen. Onze InBody analyse onderscheidt zich door te laten zien waar jouw lichaam uit bestaat, inclusief vet, eiwitten, mineralen en lichaamsvocht. Het is de sleutel tot de persoonlijke benadering van jouw gezondheidsdoelen.

Even op een rijtje:

  • In 15 seconden een volledige lichaamsscan
  • Multidimensionaal inzicht in je gezondheid
  • Op ieder moment je gegevens in- of terugzien

Sfeer proeven?

Je kunt vrijblijvend met ons kennis maken in een van onze vestigingen. We geven je graag een rondleiding op één van onze locaties en laten je zien hoe persoonlijke aandacht een rol speelt in onze gyms. Zien we je snel?

Kom kennis maken!
Decoratief logo