Groepslessen.

Een foto van EGYM Krachtcircuit bij Sport Connect
Groepslessen in Makkum op het strand

Groepslessen in een kleine setting. 

Trainen in een kleine groep met de aandacht die jij nodig hebt. Dat is precies wat centraal staat tijdens onze groepslessen! In deze ‘small group training’, met maximaal tien sporters, werkt iedereen als individu aan zijn of haar doelen. Maar dan wel met de gezelligheid van een groepstraining! Sporten is voor veel mensen niet alleen een trainingsmoment, maar ook een sociaal moment. Juist dat sociale aspect kan jou over de drempel helpen om te gaan sporten.

Groepslessen bij Sport Connect zijn ideaal als je het leuk vindt om in groepsverband bezig te zijn, een stok achter de deur nodig hebt om te sporten, begeleid wilt trainen met losse materialen, of als je jouw eigen lichaam beter wilt leren kennen.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor allerlei groepslessen. Bijvoorbeeld Bootcamp. Dit is gericht op een energieke training in de buitenlucht waarbij conditie- en krachtoefeningen elkaar afwisselen. Ook BBB (Billen, Benen, Buik). Dit versterkt en vormt de spieren in de billen, benen en buik. Dan het Fatburn Circuit. Een intensieve training gericht op het verbranden van vet en het verbeteren van de algehele conditie. En tot slot, onze 50+ groepsles. Speciaal ontworpen voor deelnemers van 50 jaar en ouder.

Het rooster van onze groepslessen is eenvoudig terug te vinden in de Sport Connect app. Kom je er niet helemaal uit? Vraag onze trainers naar de verschillende opties. Zij helpen je verder een groepsles uit te zoeken, die past bij jouw doelen en voorkeuren. 

Even op een rijtje:

  • Trainen in een kleine groep
  • Individueel trainen met de gezelligheid van een groep
  • Uitgebreid aanbod groepslessen

Sfeer proeven?

Je kunt vrijblijvend met ons kennis maken in een van onze vestigingen. We geven je graag een rondleiding op één van onze locaties en laten je zien hoe persoonlijke aandacht een rol speelt in onze gyms. Zien we je snel?

Kom kennis maken!
Decoratief logo