Mobiliteitstraining.

Mobiliteitstraining met EGYM Smart Flex
Mobiliteitstraining in Workum op EGYM Flex

Mobiliteitstraining met EGYM Flex.

EGYM Smart Flex is een uniek en revolutionaire trainingsconcept voor mobiliteitstraining. In een tijd waarin eenzijdige bewegingen ons dagelijks leven domineren en voorovergebogen houdingen leiden tot verminderde mobiliteit, krachtverlies en spierspanning, biedt Smart Flex een innovatieve uitkomst.

Mobiliteitstraining met Smart Flex richt zich niet alleen op het fysieke aspect van beweging, maar ook op het verbeteren van de algehele gezondheid en het welzijn. Dit maakt mobiliteitstraining geschikt voor iedereen: snel, effectief en heel eenvoudig.

Het mobiliteitscircuit van EGYM bestaat uit vier toestellen met specifieke oefeningen die de flexibiliteit van het lichaam verbeteren en een verkeerde houding verhelpen. Deze benadering gaat verder dan het verminderen van spierspanning; het voorkomt eenzijdige belasting van de gewrichten, vermindert het risico op pijn en blessures en stelt je in staat tot op late leeftijd fit en vitaal te blijven.

EGYM Smart Flex past zich automatisch aan op jouw lichaam. Daarnaast gebruiken we licht- en trilsignalen om de ideale oefen- en pauzetijd aan te geven. Zo overbelast je het lichaam niet, maar blijf je wel veerkrachtig! Spieren worden op een gerichte manier in lengte en kracht getraind. Net als bij het EGYM Krachtcircuit, log je gemakkelijk in met jouw eigen polsband. Zo selecteert het toestel automatisch jouw persoonlijke instellingen. Vervolgens zijn alle trainingsresultaten terug te zien  in de Sport Connect app!

Waarom EGYM Smart Flex?

  • Groter maken van de spieren aan de voorzijde van het lichaam
  • Vermindere nek-, rug,- en schouderklachten
  • Verbeterde flexibiliteit
  • Verbeteren van de lichaamshouding

Sfeer proeven?

Je kunt vrijblijvend met ons kennis maken in een van onze vestigingen. We geven je graag een tour op één van onze locaties en laten je zien hoe persoonlijke aandacht een rol speelt in onze gyms. Zien we je snel?

Kom kennismaken!
Decoratief logo