EGYM Smart Cardio.

Cardio apparaten in Sport Connect Makkum
Cardio in Workum met actieve leden

EGYM Smart Cardio houdt je conditie op peil. 

Met onze unieke EGYM Smart Cardio apparatuur van Matrix maken we cardio trainingen leuker, toegankelijker én optimaler! Met een klik op de knop staat jouw ideale warming-up of cardiotraining voor je klaar. De ideale trainingsintensiteit kunnen we bepalen aan de hand van een inspanningstest. Door ons slimme EGYM systeem maken we alle trainingen meetbaar. De resultaten hiervan zijn weer terug te vinden in onze eigen Sport Connect App.

Cardio en krachttraining gaan hand in hand bij Sport Connect. Onze cardiotraining met EGYM Smart Cardio is niet alleen goed voor het verbranden van calorieën en het verbeteren van je conditie, maar het heeft ook positieve effecten op spieropbouw. Een betere conditie stelt je in staat krachtoefeningen langer vol te houden, terwijl het kortere hersteltijd biedt dan traditionele krachttraining. Na een cardiosessie kun je al binnen een dag een nieuwe training doen, terwijl krachttraining gemiddeld 48 uur hersteltijd nodig heeft

Onze apparaten, uitgerust met airco, bluetooth en een groot display, bieden eindeloze mogelijkheden om jouw trainingen plezieriger te maken. Geniet van YouTube, je favoriete Netflix-serie of ontspan met een potje sudoku terwijl je aan je conditie werkt.

Dit is waarom cardio iets voor jou is:

  • Cardiotraining is goed voor iedereen, ongeacht je fitnessniveau
  • Het heeft een positieve invloed op je mentale welzijn
  • Een verbeterde conditie
  • Meetbare trainingen!

Sfeer proeven?

Je kunt vrijblijvend met ons kennis maken in een van onze vestigingen. We geven je graag een rondleiding op één van onze locaties en laten je zien hoe persoonlijke aandacht een rol speelt in onze gyms. Zien we je snel?

Kom kennis maken!
Decoratief logo