Sportschool Witmarsum

Je kunt vrijblijvend met ons kennis maken in één van onze vestigingen in Makkum of Workum. We geven je graag een tour op één van deze locaties en laten je zien hoe persoonlijke aandacht een rol speelt in onze gyms. Doe mee met onze uitdagingen, werk aan je doelen en join de Sport Connect familie! Zien we je snel?

Foto van krachttraining in gym in Friesland

Kom kennis maken

"*" indicates required fields

Neem je nog iemand mee?

Contactgegevens

Je kunt contact opnemen door ons een mail sturen via info@sport-connect.nl of bel naar 0515-700268. Op zoek naar ons adres? Deze vind je bij de desbetreffende vestigingen.

Openingstijden & rooster vestigingen

Openingstijden Sport Connect

Hier vind je openingstijden en het rooster van de trainers. Er is niet altijd iemand aanwezig om je te begeleiden, dus check het rooster om je moment uit te kiezen. Tijdens de feestdagen gelden er afwijkende openingstijden.

Club Makkum

Openingstijden
Ma – vr
06:00 – 22:00
Za – zo
06:00 – 22:00

Club Workum

Openingstijden
Ma – vr
06:00 – 22:00
Za – zo
06:00 – 22:00

Veelgestelde vragen

Wil je bij ons komen sporten maar heb je nog wat vragen? Wij hebben alvast wat antwoorden voor je op een rij gezet.

Waar vind ik het groepslesrooster?

Het groepslesrooster is terug te vinden in de Sport Connect app. Nog geen lid, maar wel benieuwd naar ons rooster? Kom eens langs op de club.

Mag ik op alle Sport Connect vestigingen komen sporten?

Je bent vrij om te kiezen naar welke sportschool je gaat. Momenteel kun je bij ons sporten in Workum en in Makkum.

Wat zijn de openingstijden?

We zijn 7 dagen per week geopend, 365 dagen per jaar! Vanaf 06.00 uur ben je al welkom tot en met 22.00 in de avond. Een overzicht van de openingstijden vind je hier! Benieuwd of er ook trainers aanwezig zijn? Check hier het rooster van onze trainers.

Op welke manier kan ik gebruik maken van het zwembad?

Neem je polsband mee om toegang te krijgen tot het zwembad. Je vind het zwemrooster hier! Fun fact: je polsbandje is waterdicht, dus kun je gewoon omhouden tijdens het zwemmen.