Maak vrijblijvend kennis met onze sportschool!

1 mei zijn we jarig en dat vieren we met de grootste feestmaand ooit! Maak kennis met Sport Connect en sport tot juni gratis zonder inschrijfkosten!

Vrijblijvend kennis maken

De grootste feestmaand ooit!

Maak je klaar om onze verjaardag in stijl te vieren, want op 1 mei begint onze feestmaand vol activiteiten, fantastische prijzen en onze grootste actie ooit! Sluit je nu aan en sport tot juni gratis, zonder inschrijfkosten!

Stap binnen in de wereld van Sport Connect tijdens onze feestelijke verjaardagsmaand in mei! Begin je dag met ons vroege vogels ontbijt, waar je jouw energie kunt tanken voor de dag. Voel de adrenaline stromen tijdens onze XXL bootcamp, een onvergetelijke uitdaging voor alle sportliefhebbers. Ben je een meester in trivia? Word dan een quizmaster tijdens onze grootste Sportquiz ooit! En na al dat harde werken, kom samen met ons ontspannen en geniet van goed gezelschap en heerlijk eten tijdens onze Sport Connect Familie-BBQ.

Mis deze unieke kans niet om deel te nemen aan onze feestmaand en alles te ontdekken wat Sport Connect te bieden heeft. Meld je vandaag nog aan via het onderstaande formulier en maak vrijblijvend kennis met Sport Connect.

Kom kennis maken

()

Uniek concept
Zelfvertrouwen & respect
Gezond eten op de club
Persoonlijke aandacht

Wat maakt Sport Connect uniek?

Door onze eigen ervaringen in de fitness- en gezondheidswereld weten we als geen ander hoe demotiverend het kan zijn om rond te lopen in een sportschool zonder precies te weten wat je aan het doen bent. Om nog niet eens te beginnen over al die talloze, goed bedoelde, voedingsadviezen en diëten. Wat werkt nou echt? En werkt dat ook voor jou zo?

Als ervaringsdeskundige snappen we je frustratie:

  • Je hebt moeite om consistent te blijven trainen en gezond te eten;
  • Je voelt je niet helemaal prettig in een grote sportschool;
  • Je wilt wel graag veranderen, maar weet niet waar te beginnen;
  • Je weet niet welke informatie op het internet betrouwbaar is;
  • Je bent al voor langere tijd onzeker over jouw lichaam;Je blijft hangen in het jojo-effect.

Sport GRATIS tot juni!

Wacht niet langer en maak deel uit van Sport Connect, de sportschool die jouw welzijn voorop stelt. Laat je gegevens achter om in aanmerking te komen voor deze unieke verjaardagsactie. Wij nemen vanaf hier in razend snel tempo telefonisch contact op met jou.

"*" indicates required fields

Wil je nog iemand meenemen?