FITNESSTRAINER WORKUM GEZOCHT! (32-36 uur)

Solliciteer nu!

Werken bij Sport Connect

Ben jij enthousiast en gedreven, en wil je een sleutelrol spelen in het bevorderen van een gezonde levensstijl in Makkum en Workum? Sport Connect zoekt momenteel een toegewijde fulltimer (32-36 uur) om ons team te versterken.

Bij Sport Connect staat het creëren van een positieve clubervaring voorop. Als gastvrouw/gastheer ben jij het eerste aanspreekpunt van onze club. Met een hartelijk welkom en een glimlach sta je klaar om leden te begroeten en vragen te beantwoorden. Je bent actief op de werkvloer, zoekt proactief contact met leden, voert gesprekken en coacht hen naar hun persoonlijke doelstellingen, zowel op de fitnessvloer als tijdens persoonlijke evaluaties.

Daarnaast zorg je ervoor dat onze club altijd tip-top is ingericht. Hoewel je voornamelijk solo-diensten draait, ben je een essentieel onderdeel van een hecht team. Tijdens deze diensten ben je zelfstandig actief, maar we werken altijd samen als een team. Trainers trainen vaak samen en we helpen elkaar met diensten ruilen en overnemen. Je doet het met zijn allen, omdat we geloven in teamwork en elkaar ondersteunen. Bovendien hebben al onze trainers hun eigen expertise, en samen maken we het verschil.

Ben jij klaar voor deze uitdaging en wil je deel uitmaken van ons enthousiaste team?

Ja, ik wil solliciteren!

Lid is met de trainer doelen aan het evalueren

Alles op een rijtje.

Wij vragen:

 • Afgeronde opleiding en/of ervaring met fitness, voeding, sportkunde, FitvakA, FitvakB of een vergelijkbaar vakgebied.
 • Sterke communicatieve en samenwerkingsvaardigheden.
 • Creatief en in staat om innovatieve sportprogramma’s te ontwikkelen.
 • Affiniteit met de lokale gemeenschap en haar behoeften op het gebied van sport.

En ben je:

 • Beschikbaar: De diensten die gedraaid worden op de club zijn voornamelijk van 8-12 en/of 16-21 uur van maandag t/m zaterdag.
 • Flexibel: snel schakelen bij veranderingen en invallen op vastgestelde clubs zie je als een uitdaging;
 • Zelfstandig: je motiveert jezelf en anderen, ziet het werk liggen en pakt dit snel op;
 • Behulpzaam: op enthousiaste wijze sta jij altijd klaar voor onze leden!

Wij bieden:

 • Een marktconform salaris: Bij Sport Connect streven we ernaar om onze teamleden te belonen met een marktconform salaris, erkennend dat hun toewijding en inzet cruciaal zijn voor ons succes. Wij waarderen jouw harde werk en bijdrage aan ons team.
 • Doorgroeimogelijkheden: Als lid van ons snelgroeiende en innovatieve team bieden wij uitgebreide mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei. Jouw succes is ons succes, en wij ondersteunen jou bij elke stap van jouw carrièrepad binnen Sport Connect.
 • Vast vrij op vrijwel alle feestdagen: Wij hechten waarde aan jouw welzijn en vieren de feestdagen samen met jou. Bij Sport Connect geniet je van vaste vrije dagen op vrijwel alle feestdagen, zodat je tijd kunt doorbrengen met vrienden en familie.
 • Het leukste team om mee samen te werken: Met een hecht team en een gemiddelde beoordeling van 5 sterren op Google werk je met de leukste collega’s van Nederland! 
 • Gratis sportlidmaatschap: Als lid van het Sport Connect-team bieden wij je gratis toegang tot onze state-of-the-art sportfaciliteiten, inclusief zwemmen. Een gezonde levensstijl begint bij ons, practise what you preach!

Solliciteer nu!

Maak kennis met team Sport Connect

503Fitnesstrainer Workum gezocht!

Emiel

505Fitnesstrainer Workum gezocht!

Esther

805Fitnesstrainer Workum gezocht!

Feikje

502Fitnesstrainer Workum gezocht!

Hylke

806Fitnesstrainer Workum gezocht!

Luuk

504Fitnesstrainer Workum gezocht!

Sytse